Adobe Acrobat XI og sprog

Gennem Adobes nye lancering af Creative Cloud har jeg fået adgang til Adobe Acrobat XI og vil nu dele en lille ting, som irriterede mig ved installationen.

Det er meget nemt at installere programmet gennem det nye Creative Cloud program. Men Acrobat blev installeret som dansk. Jeg har altid arbejdet med de fleste programmer på engelsk, så jeg ville også gerne have Acrobat på engelsk igen.

Jeg fandt ud af at jeg kunne vælge sprog i Creative Cloud programmet.

Så jeg afinstallerede programmet og ændrede sproget og installerede det igen.

Men det var stadig på dansk.

Så jeg kontaktede Adobes support og chattede med dem gennem et chat-rum i Safari. Supporten bad mig om at afinstallere og ændre sproget i Creative Cloud. Det samme jeg lige havde gjort, men de havde måske nogle andre ideer.

Under installationen skulle jeg lukke Safari og tænkte ikke over det, men så forsvandt min kontakt til supporten igen. Og programmet var stadig på dansk. Øv.

Men så under en gennemgang af Acrobats indstilinger fandt jeg ud af at sproget kunne ændres inde i programmet. Det kunne man ikke tidligere. Som standard er indstillingen at følger styresystemets sprog og det var jo dansk. Så nu kunne jeg sætte det til engelsk.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s