Microsoft, Google og Apple

købte Microsoft Nokias smartphone del.
Google købte Motorola for så ca. 2 år siden.

Disse to ting blev gjort for at Microsoft og Google begge også kan bygge/kontrollere den hardware, som deres mobilestyresystem køre på. Det er henholdsvis Windows Phone og Android.
Og det er jo ligesom Apple altid har gjort. Der giver en god brugeroplevelse at software-udvikleren totalt kan styre, hvordan hardwaren er.
Om Microsoft og Google har været utilfredse med andre producenters hardware til Windows Phone og Android, ved jeg ikke, men at de nu selv kan styre deres egen hardware er en god ide.

Og det er også godt for Apple. Jeg kan godt lige Apples produkter og en af grundene er, at de laver både softwaren og hardwaren. Og nu er der så mere konkurrence på den samlede brugeroplevelse.
Konkurrence er godt for innovation. Så jeg håber, at Microsoft nu kan lave godt Windows Phone hardware og at Google Moto-X og kommende produkter bliver et hit. For det vil tvinge konkurrenterne (Apple) til at innovere.
Fremtiden er spændende.

PS. Jeg har ikke glemt Samsung. Samsung laver også hardware og software. Deres eget udviklet styresystem til mobile enheder hedder Bada. Grunden til at jeg ikke nævner dem øverst er, at det aldrig helt har vundet indpas. Men det kan være at det kommer. Samsung er samtidig en lidt anden virksomhed end Apple, Microsoft og Google. De er ikke kun teknologi som mobile enheder og styresystemer, som de andre. Samsung laver tv, køleskabe, fryser, ovn, kamera, højtalere, computer etc.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s