Apples iPhone-event den 10. september

I morgen kl. 19.00 dansk tid afholder Apple en præsentation, som alle forventer er for at præsentere nye iPhones.
Og hvad siger rygterne så?

1. Næste version af styresystemet til iPhones bliver præsenteret og en frigivelsesdato bliver giver. Version er iOS 7 og den har været i beta hos udviklere siden juni.
2. Der kommer en ny iPhone. Nemlig iPhone 5S. Den er hurtigere, har bedre kamera med dobbelt blitz på bagsiden og (måske) en fingeraftrykslæser under hjemmeknappen, som kan bruges til at låse den op med (og evt. en masse andre spændende ting). Beholder samme design som iPhone 5. Men fåes nu i guld.
3. Endnu en iPhone bliver præsenteret. iPhone 5C. Sammen indmad (lidt optimeret) som iPhone 5. Men i en lidt billigere plastic skal og den fåes i flere forskellige farver.

På min måske-liste kommer flg.:
4. OS X 10.9 (Mavericks) får sat en frigivelsesdato. Det er det nye styresystem til Apples desktopcomputere. Denne har også været i beta hos udviklere siden juni.
5. En opdatering til softwaren til AppleTV. Og måske en præsentation af et SDK til AppleTV, så udviklere kan lave apps hertil.
6. En måde at spille på AppleTV sammen med iPhone. Det er lidt i relation til ovenstående. I dag kan du bruge din iPhone til at spille på fjernsynet ved at spejle billedet fra skærmen. Men eftersom at iOS 7 har understøttelse for gamecontroller til iPhone, så kunne det være at der kom nogle spændende muligheder her.
7. Mac Pro. Denne erstatning for deres Pro-linje af stationære blev vist til WWDC i juni. Og den skulle blive sat til salg i år.

Og helt ude i hampen lige nu.
8. Nye iPads. Rygterne vil vide at de bliver præsenteret i oktober.
9. iWatch. Men det tror jeg ikke Apple er klar til endnu. Der er stadig tekniske udfordringer med at få en ordentlig batterilevetid på en sådan enhed.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s